Demirdöküm Atron Kombi Tanıtımı

atron2 yıl Montaj Garantisi: Atron Kombi Cihazını ve montaj hizmetini alan müşterilerimizin kombileri 2 yıl İmsan Tes. Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin  “Tesisat Montaj Garantisi” altındadır.

OPF üretim teknolojisi : Üretilen her bir ürün üretim hattı boyunca tek bir sorumlu operatör tarafından takip edilir. Ürünlere yapılan bu yakın takip,kalitenin maksimum seviyeye yükselmesini sağlamaktadır.

3 yıldız verim sınıfı: Max. ve minimum çalışmada yüksek verimlilik zorunluğu getiren 92/42/CEE standartlarına göre 3 yıldız verim sınıfındadır.

LCD bilgi ekranı : LCD bilgi ekranı sayesinde tesisat ve kullanım suyu sıcaklık değerleri, tesisattaki su basınç değeri ve hata anında uyarı veren hata kodları izlenebilmektedir.

Çift eşanjör sistemi: Çift eşanjör sistemi ile maksimum sıcak su konforu sağlanmaktadır. Atron kombiler bu özellik sayesinde anında ve istenilen sıcaklıkta hassas olarak suyu ısıtmaktadır.

Tam izolasyon: Atron kombinin yanma odası,brülör,eşanjör,genleşme tankı,fan gibi komponentleri tam olarak izole edilmiş olup, son derece sessiz çalışmaktadır.

7 geçişli yeni nesil eşanjör sistemi: Isıl yüzeyi arttırılmış 7 geçişli eşanjör sistemi ile yüksek verim sağlar.

%93 verim: Atron kombiler %93 gibi oldukça yüksek bir verimde çalışmaktadırlar.

Oda termostatı ile kullanım imkanı: Kablolu veya kablosuz tüm uzaktan kumanda cihazlarıyla uyumludur.

Soft touch düğme: Soft touch teknolojisi kullanılan düğmeler, hem ergonomik hem de şık bir görüntü sağlamaktadır.

Digital ve analog manometre: Atron kombilerde tesisattaki su basıncı LCD ekrandan takip edilebilmektedir.Ayrıca kombinin altında bulunan analog manometre ile de basınç değerleri okunabilmektedir. Bu sayede montaj esnasında cihaza elektrik vermeye gerek kalmadan tesisata su basılabilmektedir.

atron panel

Atron kombilerin ön paneli çok şık ve ergonomik tasarlanmıştır. Soft touch düğmeler ile kalorifer ve kullanım suyu devrelerinin sıcaklığı ayarlanabilmektedir. Ayrıca geniş ve mavi led ekranlı ekranda cihazla ilgili her türlü sıcaklık, basınç, yanma modu, arıza kodu ve yanma alev boyu gibi bilgiler kolayca gözlemlenmektedir.

Bir cevap yazın